Zwartsenberg schrijft
     

     

Zwartsenberg maakt kosten beheersbaar

Ook als u kostenbewust inkoopt, is het een goed idee om te werken met een ervaren tekstschrijver die beschikt over aantoonbare kwaliteiten. Zo verdoet u geen tijd, geld en energie aan trajecten die uiteindelijk te weinig opleveren.

Daarbij doe ik u graag manieren aan de hand om kosten te drukken, zonder dat u op kwaliteit inlevert. De eenvoudigste is om zelf alvast conceptteksten te schrijven en mij deze te laten bewerken. De prijs kan ik dan bovendien vooraf precies berekenen. Bij webtteksten is het voordelig om mij toegang te geven tot het cms, waardoor ik teksten rechtstreeks kan bewerken en plaatsing en effect binnen het geheel kan beoordelen.

Heeft u nog niets op papier dan zijn met één extra stap de kosten prima in de hand te houden. We spreken bijvoorbeeld één denk- en (tekst-)ontwerpsessie af voor een vaste prijs. Na afloop ontwerp ik de verhaallijn en spreek met u een prijs af voor het schrijven de hele tekst. 

Voor meer omvangrijke, moeilijk te overziene trajecten – het schrijven van een boek van tweehonderd pagina's met vijftien schrijvers, ik noem maar wat – maak ik graag afspraken hoe ik de kosten gedurende het proces voor u transparant maak. Ik heb hier veel ervaring mee en kan verrassingen voorkomen.